Verzenden, leveren & retourneren


Bestelling en levering

Behalve dat je via DealMonkey.nl natuurlijk altijd een geweldige deal pakt (we regelen immers prachtige deals voor je), is het ook belangrijk dat je bestelling bij je aankomt.

Jouw geduld wordt beloond

'Vandaag bestellen = morgen in huis' is een veelgehoorde kreet maar ook peperduur. Het lukt ons niet om je én een extreem scherpe prijs én een razendsnelle bezorging te geven.

We hebben er dus voor gekozen om met partners samen te werken waarbij het verzenden van je bestelling wat langer duurt maar waardoor wij wel de aller beste prijs voor je kunnen regelen.

We laten je altijd weten wanneer je bestelling op de post gaat en delen daarbij een track & trace code zodat je altijd kunt checken waar je pakketje uithangt. Misschien is 'ie al in Nederland of misschien ligt 'ie nog wel in het sorteercentrum ergens anders.

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling er is?

De exacte tijd waarop jouw bestelling wordt geleverd is van heel veel factoren afhankelijk: de dag van de week, de aansluiting van de leveranciers en heel veel andere factoren.

Om je nooit teleur te stellen, kun je het beste 20 tot maximaal 25 werkdagen aanhouden. Dat klinkt lang, maar gaat sneller dan je denkt (Check hier de nieuwste toevoegingen aan Netflix om de tijd te doden!)

Verzendkosten

De verzending duurt wat langer dan je gewend bent; maar wij betalen we de volledige kosten hiervan voor je. Dat maakt het leed hopelijk een klein beetje kleiner, niemand wil immers nog betalen voor een pakketje.

En het mooiste: het maakt niet uit wat je besteld, de verzendkosten zijn altijd voor onze rekening!

Retourneren

Soms valt je bestelling tegen en voldoet het product dat je hebt besteld niet aan je verwachtingen. Dat is natuurlijk jammer maar iets wat helemaal geen probleem is want bij DealMonkey kun je binnen 14 dagen retourneren zonder opgave van reden (hoewel jouw feedback altijd belangrijk voor ons is!)

Als je ervoor kiest om het product terug te sturen; stuur ons dan een e-mail zodat we je kunnen voorzien van een retouretiket. 

Wel zijn er een aantal regels:

  • Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. 
  • Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.
  • De kosten voor retouren zijn voor de koper.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct laten afleveren van je retour. zorg dus voor een goede track & trace zodat je je retour kunt volgen. Retouren die door DealMonkey niet zijn ontvangen, zullen niet in aanmerking komen voor geldteruggave.

Voeg daarnaast in ieder geval een briefje met je voor en achternaam, je ordernummer en je e-mailadres toe zodat we je retour makkelijk kunnen verwerken.

Adresseer je retourzending naar

  • DealMonkey
  • Tav retouren
  • Archangelkade 17B
  • 1013BE in Amsterdam

Geld terug ontvangen

Je hebt binnen 14 dagen na aankoop het recht om het product te retourneren en je geld terug te vragen. Uiteraard zorgen we ervoor dat je verzoek in behandeling genomen wordt en dragen we zorg voor een spoedige terugbetaling van het volledige aankoopbedrag

Indien er gebruikssporen op het product terug te vinden zijn, houdt DealMonkey zich het recht voor de terugbetaling te weigeren, een administratieve boete op te leggen. De kosten van deze administratieve boete zijn nooit hoger dan het totale aankoopbedrag.

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.