Over ons


Over DealMonkey

DealMonkey is een jonge e-commerce start-up met haar roots in Amsterdam. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het maken van deals om het dagelijks leven leuker, handiger én goedkoper te maken! 

Behalve actief in Nederland, is DealMonkey ook actief in België, Luxemburg en kun je binnenkort ook in Duitsland bij ons winkelen!

 

Dagelijkse inspiratie

Laat jij je ook graag inspireren door geweldige nieuwe producten? Dan ben je bij ons aan het goede adres: Elke dag proberen we je te verrassen met mooie nieuwe aanbiedingen in een wisselend assortiment. Onze garantie: Altijd voor de laagste prijs die we speciaal voor onze klanten hebben onderhandeld bij onze partners.

Onze missie

We willen de leukste webwinkel van Europa worden waar mensen voor geweldige deals naartoe gaan en met plezier en vertrouwen hun bestellingen plaatsen.

We willen mensen helpen met het oplossen van de problemen die ze in het dagelijks leven tegenkomen. De wereld zit vol met oplossingen voor deze dagelijkse uitdagingen.

Door onze volgers en klanten te voorzien van nieuw gevonden deals, willen we ze helpen met besparen op hun uitgaven; we gaan alleen voor de aller beste deals 

Wie zijn wij 

Vanuit het centrum van de Nederlandse hoofdstad werkt ons team aan het onderhouden van onze website. We bouwen elke dag door aan het verbeteren van onze website, zorgen ervoor dat we alle vragen van klanten beantwoorden, nieuwe bestellingen verwerken en spelen af en toe een potje ping pong.

Onze achtergrond is divers; Boris houdt zich bezig met het vinden van de nieuwe deals terwijl Nienke, Jasper en Fatima in de weer zijn met de marketing en het contact met onze klanten.

We worden geholpen door onze stagiair Bo die we, alle kneepjes van het vak mogen uitleggen. En om het plaatje af te maken is er natuurlijk David, onze kantoorhond die ons altijd naait voor wat extra's (vooral eten!)